Hanneke-in-Afrika.reismee.nl

Nog 1 nachtje slapen

Lieve allemaal,

Nog maar 1 nachtje slapen en dan mag ik vertrekken naar Kenia. Nog een beetje onwerkelijk maar na alle lieve smsjes, mailtjes, telefoontjes en bezoekjes vandaag weet ik dat het echt is.

De koffer bijna gepakt en een grote tas vol met knuffels, petten, brillen ,plakplaatjes, balonnen en instrumenten voor de o,k. Allemaal superbedankt en ik kan niet wachten om dit allemaal aan de kinderen daar te geven. Zo super dat de allerkleinsten hier hun lievelingsknuffel weggeven voor hun leeftijdsgenootjes in een land wat ver bij hun weg staat.

Morgen dus vertrekdag en met een beetje mazzel zie ik onze kinderen ook nog even. Remko komt thuis vanuit Zuid-Korea waar hij 3 weken voor z`n werk is geweest en Heleen staat `m op te wachten. Sander en Fenna, die nu in Amsterdam wonen komen uitzwaaien. En Nico is er ook bij, de familie compleet voor vertrek.

Vind het spannend, heb er heel veel zin in en hoop jullie via m`n weblog mee te nemennaar een andere wereld.

Liefs Hanneke

marijke

hoi Han,
ik wens je een goede tijd toe daar , veel plezier en hopelijke vind je weer daar waar je zo naar op zoek bent.

liefs

marijke

Marjan Ates

Lieve Hanneke,
Natuurlijk ga ik je volgen en benieuwd naar alle nieuwe ervaringen en belevenissen die op je pad komen!
Wat fijn dat je dit met zoveel mensen wilt delen!
Ik wens je een goede reis!

Anneke

We gaan er een mooie tijd van maken, Han.

Hester en Anne Algra

Lieve Hanneke.

We wensen je een goede reis. en ook een fijne tijd daar.
Dat zal vast wel lukken met jou geweldige inzet voor deze kindertjes.Lieve groetjes A en H.

reina renes

hoi Hanneke

wij wensen jou [jullie] een mooie tijd toe en we zullen je weer volgen en zijn natuurlijk weer benieuwd naar
de verhalen van jou.
maak er iets moois van.
groetjes van de renesjes uit delfzijl

Akky

Hoi Hanneke,
Vanmorgen ben jij nu weer wakker geworden in Afrika..
Een bijzonder gevoel zal datjou weer geven!
Afrika is besmettelijk, ik weet het, ben er ook mee besmet...
Hanneke, ik wens je veel goeds, sterkte met alles en pas goed op je zelf.

Dikke tût,Akky

Marita

Hoi Hanneke,
Goeie reis gehad?
Jij ruikt nu de geur van Afrika. Jij voelt je nu eindelijk thuis. Heel veel sterkte gewenst in jouw geliefde Afrika.
groetjes, Piet en Marita