Hanneke-in-Afrika.reismee.nl

Terug naar Kenia

Hallo allemaal,

Nog maar 5 weekjes en dan vertrek ik weer naar Kenia. Dit keer naar Mombassa en omgeving.We gaan daar werken in het Sea Side hospital, het Kaloleni bush Hospital en ADPK een centrum voorkinderen met een handicap.En wie weet wat er daar nog op onze weg komt. Dit keer ga ik samen met Anneke, die ik ontmoet heb in Durban(zie weblog Be-More Umthombo)

Wevertrekken 17 septemberen komen 15 december weer terug.Heb er heel veel zin in!Hoop m`n ervaringen met jullie te delen!

Liefs Hanneke

Anneke

Leuk Han. Ik volg niet alleen je verhalen. Ik volg je zelfs persoonlijk. :)

henk wierda

via oom Harry kreeg ik jouw info.
Voor studie (bestuurskunde) en vakantie ben ik enige jaren geleden een aantal maanden in Zuid Afrika geweest en snap iets van de problematiek. Vandaar dat ik erg geinteresseerd ben in jouw ervaringen. Groet en succes.

Marjo

Natuurlijk ga ik je volgen, ben erg benieuwd hoe jullie het gaan hebben en dat je ervaringen wat vrijwilligerswerk positiever zullen zijn dan bij Umthombo.
Heel veel plezier samen in Kenia.
Dikke kus Marjo

Bouwien

Zo, dat schiet alweer op, wij hebben petjes enzo voor je en gaan deze avonturen weer volgen.... liefs Bouwien

ytie

Ha die Han
Daar ga je weer!
Ik heb enorm veel respect voor je en ik hoop dat je je ervaringen van uit Kenia met ons kunt delen!

Heel veel succes!

dikke tuut