Terug naar Kenya
Lieve allemaal,
Het is bijna weer zover! Over twee weekjes vertrekken Anneke en ik naar Kenya, Mombasa.
Ook nu is het de bedoeling dat we daar drie maanden blijven. We gaan met de ambulance 10 weken de Bush in om gehandicapte kinderente bezoeken en op te sporen. Dankzij de inzet van de fysiotherapeuten en chirurgen, vrijwilligersen het hele team vanA.P.D.Khebben deze kinderen een kans op een betere toekomst. En zoals wij vorig jaar al meldenzijn er dankzij ons transportfonds nog meer kinderen geholpen.
Dit project gaat het hele jaar door en we kregen pas te horen dat dankzij ons enthousiasme er nu meer vrijwilligers meegaan de Bush in. Top! Het team kan onze support goed gebruiken.
Op veler verzoek vermeld ik nog even hieronder het rekeningnummer waar een bijdrage op gestort kan worden.Voor alle duidelijkheid dit geld gaat volledig naar de kinderen in kenya. Mijn onkosten(ticket, verblijf etc etc) zijn voor mijn eigen rekening!
Dit keer gaan er geen knuffels mee, maar leren voetballen die we met de bijgeleverde pompjes daar kunnen oppompen.Heb inmiddels al vele ballen gekregen maar er passen nog meer in de tas!! Bedankt!
En ja , inmiddels zijn de voedselprijzenverdubbeld.......weet niet wat we tegenkomen, vorig jaar al zoveel ondervoede kinderen... ......
Ik probeer jullie op de hoogte te houden via m`n weblogom zo een beetje mee tekunnen reizen in het leven en de warmte van Afrika.
Hier nog even `t bankrekeningnummer voor als je wat wil doneren :
ABNAMRO :51.02.60.462
Inzake A.P.D.K.
Hanneke Hoekstra
Alvast bedankt, groetjes Hanneke
Goed gedaan, maatje. We gaan ervoor.
Lieve Han, veel plezier daar samen met Anneke. Ik weet hoe graag je in Afrika bent. ik zie je daar in Mombasa als we onze openingsdag hebben van de nieuwe stichting. Ook APDK valt onder ons dak.
Heerlijk om de kinderen weer een beetje te verwennen met aandacht. misschien kunnen we gezamenlijk weer iets leuks organiseren?
Goeie reis en tot dan. liefs Marjo en Ruud
super, fantastisch dat je dit doet, ik zal je volgen. gr. Maria
Hanneke,
Ik hoop dat je een dankbare rol kunt vervullen.
Succes!!!
Han Sterk (SAZS)
Hé Hanneke,
Een hele goede reis toegewenst en veel succes met je werk onder de bevolking van Kenia, ik blijf je volgen.
Groetjes, Tanja
Hoi Hanneke, een heel goede reis en ik zal met plezier je verhalen volgen.
Liefs Marrie
Nog even op de valreep een berichtje van ons!
We wensen je een hele goede reis en hopen dat je veel goeds kan doen in Kenia.En gaan je zeker volgen!
Liefs ,Tineke en Cees
Lieve Han, ben benieuwd hoe heenreis is verlopen en jullie eerste activiteit; het strandbal toernooi voor de kinderen?
Zie uit naar je eerste reisverslag.
liefs, Ter en kids
Hoi Hanneke,
Ik denk regelmatig even aan je, en wacht op je eerste reisverslag. Moet dit weekend weer werken.
Groetjes, Tanja
Lieve Hanneke,
We zijn erg benieuwd hoe het met je gaat.Dus laat maar gauw wat van je horen!!!
Liefs Joop en Janny